Cheat codes voor Xbox 360

De XBox is een videogame van Microsoft. Het is een van de populaire videogames die door de jaren heen zijn integriteit en kwaliteit hebben behouden. Er zijn zelfs artikelen over geschreven. Veel meer met online. Er zijn Xbox-community en online blogs over Xbox. Websites die web Master reviews zijn en abonnees van buyWebtrafficexperts.com kopen die zich toeleggen op dit spel, hetzij voor informatie of voor het uitwisselen van kennis en discussies. Game-liefhebbers zouden eraan gehecht raken dat ze altijd naar elke release van elke versie zochten. Het heeft veel versies sinds het is uitgebracht en een van die beroemde versies is Xbox 360.

Heb jij een Xbox 360 en speel jij hier regelmatig games op? Dan wil jij natuurlijk alle games die jij op  deze console speelt ook uitspelen. Bij het ene spel gaat dit echter een stuk makkelijk dan bij de andere. Lukt het jou ook maar niet om een bepaald spel uit te spelen? Dan zorgt dit vast en zeker voor een frustrerend gevoel. Wij kennen dit maar al te goed. Gelukkig zijn er vandaag de dag allerlei cheats en codes die jij kunt gebruiken om bepaalde games op de Xbox360 toch uit te spelen. Op dit tech blog besteden wij aandacht aan een aantal van deze cheat codes. Hieronder behandelen wij cheats voor een paar populaire games op de Xbox360.

Contents

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto is een populair spel op vrijwel alle gameconsoles, waaronder de Xbox360. Dit spel kun je eindeloos spelen. Niet alleen kun jij bepaalde missies halen, maar je kunt ook gewoon gamen zonder een bepaalde doelstelling. GTA V is een populaire game voor cheats. Zo kun je bijvoorbeeld allerlei combinaties gebruiken om de beste spullen te ontvangen. Met de combinatie  B (2), LB, B (3), LB, LT, RB, Y, B, Y krijg je bijvoorbeeld de beschikking over een helikopter met raketten en geweren. Ook kun je het aantal polities dat achter je aanzit verlagen. Dit kan met de combinatie RB (2), RT, rechts, links, rechts, links, rechts, links. En zo zijn er nog talloze cheats en codes die het spelen van GTA V op de Xbox360 een stuk leuker kunnen maken.

Far Cry 3

Misschien niet meer het nieuwste spel dat je tegenwoordig kunt spelen, maar toch wordt Far Cry 3 nog door veel mensen gespeeld op de Xbox360. Behoor jij ook tot deze mensen? Dan zoek je mogelijk wel wat cheats om het spelen makkelijker te maken.

Dan zit je hier goed! Wij geven je hier namelijk een aantal coördinaten waar jij mooie voorwerpen en bepaalde locaties kunt vinden. Zo vind je de Flying Fish bijvoorbeeld op X 756,3 en Y 747,0 en de Treasure Hole op X 346,9 en Y 700,5.

Meer cheats voor Xbox360-games

Speel jij geen GTA V of Far Cry 3 op de Xbox360? Dan heb je natuurlijk niet heel erg veel aan deze cheats. Gelukkig vind jij op het internet vast en zeker een ander tech blog dat cheats voor andere games aan het licht brengt. Niet alle websites verkondigen echter ook cheats die werken. Soms worden deze neppe cheats alleen gebruikt om websitebezoekers te trekken. Ook wordt er vaak verkeer voor de website gekocht, om deze populair te laten lijken. Trap  hier niet in en richt je bij voorkeur tot de sites die gespecialiseerd zijn in cheats voor games op de Xbox360.