Cheats en codes voor Playstationgames

De Playstation is een van de oudste en populaire Japanse gameconsoles die door mensen over de hele wereld wordt gespeeld. Het heeft sinds de lancering in december 1994 talloze versies uitgebracht. Het werd sindsdien een van de meest gewilde en best verkochte versies. Mensen, ongeacht hun leeftijd en geslacht, kwamen massaal naar de winkel of online winkels om ze te kopen om te kunnen spelen. Het werd ook een van de beroemde spellen die velen, fanatiek of niet, zouden bloggen en posten op hun web Traffic geeks of ultimatewebtraffic.com/adsense-safe-traffic/ geabonneerde websites en op hun Facebook- en andere sociale media-accounts.

De Playstation is sinds jaar en dag één van de populairste spelcomputers. In menig huis in Nederland is dan ook wel een exemplaar te vinden. Door de jaren heen zijn er de nodige versies uitgebracht. Momenteel zijn we aangekomen bij de Playstation 4. Heb jij niet de nieuwste? Geen probleem, want ook op de eerdere versies van deze spelcomputer kun je nog prima gamen. Heb jij een bepaalde game waarin je maar niet verder komt? Dan kun je hiervoor natuurlijk cheats gebruiken. Op deze manier kom jij vast en zeker wel voorbij het lastige onderdeel. In deze tekst geven wij jou een aantal cheat codes voor bepaalde Playstationgames.

Contents

Silent Bomber

Heb jij niet de nieuwste versie van de Playstation? Dan is de kans groot dat jij het spel Silent Bomber in huis hebt. Dit is zeker het geval wanneer jij van games met geweld houdt. Het spel mag dan al betrekkelijk oud zijn (1999), maar toch wordt het nog veel gespeeld op de Playstation. Lukt het jou niet om het spel uit te spelen? Dan kun je vast wel wat extra middelen gebruiken om jouw tegenstanders te verslaan. Dit kan vrij eenvoudig met een bepaalde cheat. Heb jij spel aan staan? Druk dan L1 en R1 gelijktijdig in en druk vervolgens R2, L2, kruisje, rondje, driehoekje, vierkantje in. Jij krijgt dan alles wat je maar kunt hebben in deze game. Hierdoor wordt het verslaan van tegenstanders een fluitje van een cent!

The Italian Job

Ben jij dol op maffiaspellen? Dan mag The Italian Job natuurlijk niet ontbreken in jouw spellenverzameling. Om het spelen nog net wat leuker te maken kun je bepaalde cheats gebruiken voor deze game. Dit maakt het niet alleen leuker, maar ook nog een stuk makkelijker. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudiger de lastige missies halen. Wil jij direct gebruikmaken van alle cheats tegelijkertijd? Voer dan deze combinatie in: driehoekje (2x), rondje, driehoekje, rondje, driehoekje, vierkantje, driehoekje, vierkantje, driehoekje.

Staat jouw game er niet tussen?

We hebben hierboven twee populaire spellen voor de Playstation behandeld. Misschien heb jij één van deze twee spellen wel, maar het kan natuurlijk ook zo zij dat jij hier niet van houdt. In dat geval heb je natuurlijk ook niet veel aan de cheats die we gaven. Gelukkig vind je op het internet nog tal van cheats voor andere games. Mogelijk hebben andere websitebezoekers hieronder al wel wat handige tips voor jou achtergelaten. Je moet overigens niet direct alle cheats geloven die je tegenkomt op het internet. Er zijn namelijk ook genoeg neppe sites die verkeer voor hun website kopen om zo gamers aan te trekken. Met behulp van aantrekkelijk cheats proberen zij de mensen vast te houden. In de praktijk blijkt echter vaak genoeg dat de cheats en codes die er gegeven worden helemaal niet werken.