Game cheats voor de PC

Videogames zijn in de loop der jaren geëvolueerd. Het begon met gameconsoles zoals Playstations en Xbox. Deze gameconsoles hebben geschiedenis geschreven sinds ze een van de beroemde videogames zijn die ooit zijn geproduceerd sinds hun release. Merken hadden zelfs een gezonde concurrentie. Het is een van de onderwerpen die in elke discussie worden besproken. Forums, communities, social media influencers die buy tiktok likes erover zouden posten. Er zijn ook etsyGeeks-websites die bloggen over deze spellen, hetzij voor informatie, hetzij voor wedstrijden tussen spelers. Nu is het de online wereld binnengedrongen. Hoewel gameconsoles nog steeds beschikbaar zijn, is een ander toegevoegd medium de pc.

Er zijn genoeg mensen die denken dat je voor gamen een spelcomputer moet hebben. Dit is echter niet het geval. Gamen kan tegenwoordig namelijk ook prima op een PC. Er zijn vandaag de dag zelfs speciale game pc’s die het spelen van games op de computer naar een hoger niveau tillen. Heb jij zo’n computer? Dan speel je hier vast en zeker geregeld een game op. Harstikke leuk natuurlijk! Althans, wanneer het jou allemaal voor de wind gaat in het spel. Loop je echter tegen problemen aan en kun je daardoor niet verder? Dan kun je overwegen om een aantal game cheats te gebruiken. Op dit tech blog lichten wij een paar cheats voor een tweetal pc games.

Contents

De Sims 3

Wanneer jij regelmatig een game speelt op jouw pc, komt het spel De Sims jou vast en zeker bekend voor. Speel jij De Sims 3 zelf? Dan weet je hoe lastig het is om allerlei leuke spullen te kopen. Je hebt immers niet voldoende geld voorhanden. Dit is echter betrekkelijk eenvoudig op te lossen. Hoe? Door gebruik te maken van speciale codes.

Druk in eerste instantie de toetsencombinatie ‘Ctrl+Shift+C’ in. Typ vervolgens ‘kaching’ voor 1000 Simoleons en ‘motherlode’ voor 50000 Simoleons. Wil jij een groot familiefonds dat onuitputtelijk is? Typ dan eerst ‘TestingCheatEnables true’ en druk vervolgens op Enter. Vul hierna ‘FamilyFunds’ in, gevolgd door de naam van jouw Sims-familie en het bedrag dat je wilt ontvangen. Je kunt maximaal 999.999.999 Simoleons ontvangen.

Plants vs. Zombies

Ben jij liefhebber van de game Plant vs. Zombies? Dan weet je als geen ander hoe lastig het soms kan zijn de zombies van je af te schudden. Sommige zombies zijn namelijk behoorlijk snel. Lukt het je maar niet om te ontsnappen aan de zombies? Dan kun je hiervoor de code ‘slowbloke’ gebruiken. De zombies worden in dat geval namelijk een stuk langzamer. Vind je het lastig om de zombies te herkennen in de duisternis? Gebruik dan de code ‘tohot’. In dat geval schijnt de zon namelijk de hele tijd en zo wordt het spel natuurlijk een stuk makkelijker.

Cheats en codes voor pc delen

Op het internet vind je tal van sites die cheats en codes behandelen voor verschillende pc games. Heb jij echter een code of cheat ontdekt die nog nergens op het internet staat? Schroom dan niet om deze te delen met onze websitebezoekers. Dit kan via een reactie op dit bericht. Wanneer jij een ervaren gamer bent die regelmatig cheats en codes ontdekt, kun je natuurlijk ook zelf een website  bouwen om jouw bevindingen te delen met andere gamers. Zodoende wordt het gamen toch een heel stuk makkelijker voor iedereen!