Over ons

Wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan deze website. Zoals je vast al hebt gelezen, besteden wij hier hoofdzakelijk aandacht aan cheats en codes. Niet iedere gamer houdt hiervan, maar soms is het gewoon leuk om eens lekker ordinair vals te spelen. Het is toch hartstikke leuk wanneer jij een keer over de duurste wapens, auto’s of een groot vermogen kunt beschikken? Dit geeft namelijk een hele nieuwe dimensie aan het spel.

Om jou bij de hand te nemen in de wereld van cheats en codes, hebben wij deze site opgericht. Je krijgt hier meer informatie over cheats en codes voor verschillende consoles. Zo besteden wij aandacht aan de Xbox360, Android, de pc en de Playstation. Dit zijn volgens ons wel zo’n beetje de consoles waar vandaag de dag het meest op gegamed wordt. Uiteraard nemen wij in het gros van de teksten een aantal cheats en codes mee voor populaire games voor de betreffende consoles. Zo wordt er onder meer aandacht besteed aan GTA V, Plats vs. Zombies, De Sims 3 en Far Cry 3.

De teksten op deze website zijn geschreven door een team van gamers. Het merendeel van de cheats en codes die hier behandeld worden hebben zij zelf ontdekt. Zij gamen namelijk dagelijks en komen hierdoor met enige regelmaat een lek tegen in een spel. Door deze fouten met jou te delen, hopen wij dat jij verder kunt geraken in bepaalde games. Soms is het namelijk behoorlijk lastig om voorbij een bepaalde tegenstander of een bepaald onderdeel te komen. Daarnaast is het zo af en toe ook wel eens leuk om een klein beetje vals te spelen.

Wij wensen jou veel leesplezier en hopen dat jij wat hebt aan de cheats, codes en informatie die wij jou op deze website geven!